Aranyalma Bábcsoport

Aranyalma bábcsoport - Diósjenői Református Gyülekezet csoportjaGyülekezetünk 2010. tavaszán csatlakozott az Országjáró Bábmisszióhoz, és ekkor alakult meg a bábcsoportunk is Aranyalma néven. A név mögött Salamon bölcsessége áll, aki azt mondta: "Mint az arany alma ezüst tányéron, olyan a helyén mondott Ige!" (Példabeszédek 25,11) Szeretnénk mi is alkalmas helyen, alkalmas időben a gyermekek között hirdetni az evangéliumot, hogy minél többen megismerjék és Úrnak mondják Jézus Krisztust. Gyülekezetünk 6 lelkes tagja vesz részt ebben a szolgálatban, és éli át minden előadás után, hogy aki "mást felüdít, maga is felüdül." (Példabeszédek 11, 25) Karácsonyi, húsvéti és gyermeknapi bábdarabokkal járjuk a környező iskolákat, óvodákat és gyülekezeteket. Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni. Ha szeretné, hogy az ön környezetében élő gyermekek is részesei legyenek az élménynek, érdeklődjön a következő számon: 06 30 525 2948 – Gottfriedné Madai Éva

Az Aranyalma bábcsoportról készült képeket itt tekintheti meg.

Online Istentisztelet
Online Istentiszteletek
Pályázati információk
A Diósjenői Református Gyülekezet Alapítvány a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap támogatásával 2020-ban 5.000.000,- Ft támogatásban részesült, amelyből egy Ford Transit 9 személyes kisbusz került beszerzésre a gyülekezeti alkalmakra való eljutás megkönnyítésére.
Magyar Falu program
Miniszterelnökség

Magyar Falu program

Gyülekezetünk a Reformáció Éve programsorozatának rendezvényeit az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásából valósíthatta meg.
Pályázati azonosítók: REB-17-PROG-0452, REB-16-1-PROG-0148
EMMI

EMET Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával - 2016.
Adó 1 + 1 %
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő adójogszabályok szerint az éves jövedelmünk után befizetésre kerülő adó 1+1%-át felajánlhatjuk egyházaknak és társadalmi szervezeteknek is. Ha szeretné támogatni szolgálatunkat a részleteket, technikai számot, adószámot itt találja. Köszönjük!
Videó ajánló
Keresztény videók a Székesfehérvári Református Egyházközség oldalán

Keresztény videók
Oldalajánló
Református Bibliaolvasó Kalauz
Fénysugarak
Lélekfrissítő