Védekezési szabályok az új koronavírus (COVID19) okozta világjárvány időszakára

Kedves Testvérek!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy 2020. május 17- én már személyesen is együtt lehetünk a templomunkban, hogy dicsérjük és áldjuk a mi Urunkat. (Gyermek istentiszteletet is tartunk.) A járványhelyzet miatt azonban fontos, hogy vigyázzunk egymásra és betartsuk azt az egyházunk vezetése által is jóváhagyott Szabályrendeletet, amit a mellékletben olvashatunk. Ennek egyik legfontosabb eleme, hogy a SZÁJMASZK VISELÉSE mindenki számára kötelező!!! (Kivéve a szolgálattevőket.) A 65 év felettieknek és azoknak, akik egészségügyi okok miatt továbbra is úgy érzik, hogy nem szívesen mennek közösségbe, azt javasoljuk, hogy otthonról kövessék az alkalmakat. Online formában itt a honlapon lesz elérhető az istentisztelet. Azok számára, akik nem rendelkeznek internettel, nyomtatott formában juttatjuk el az igehirdetést.

Áldáskívánással és a találkozás reményében: Gottfried Richárd

Online Istentisztelet
Online Istentiszteletek
Adó 1 + 1 %
A Magyarországon jelenleg érvényben lévő adójogszabályok szerint az éves jövedelmünk után befizetésre kerülő adó 1+1%-át felajánlhatjuk egyházaknak és társadalmi szervezeteknek is. Ha szeretné támogatni szolgálatunkat a részleteket, technikai számot, adószámot itt találja. Köszönjük!
Videó ajánló
Keresztény videók a Székesfehérvári Református Egyházközség oldalán

Keresztény videók
Oldalajánló
Református Bibliaolvasó Kalauz
Fénysugarak
Lélekfrissítő
Pályázati információk
Gyülekezetünk a Reformáció Éve programsorozatának rendezvényeit az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásából valósíthatta meg.
Pályázati azonosító: REB-17-PROG-0452
EMMI

EMET